Sidor

måndag 28 februari 2011

Jul i Januari

Jag hälsade på hos Lektyg och Hantverk i slutet av januari och gjorde ett julalbum av Teresa Collins papper. Det var som vanligt Jenny som ledde kursen. Denna gången gjorde vi ett 12X6 album.

 I bland kan man få en snilleblixt. Den svarta ramen ovan blev kvar när jag skurit ut fotomattor. Jag hade lyckats skära ut dem så jämt att man kunde använda det överblivna pappret till dekoration. Jag tyckte det såg ut som en negativ strip från gamla dar. Jag har inte fäst fast den runt om så man kan föra in foton i rutorna.

Jag tyckte att stängningsanordningen var riktigt fiffig. Det är vanliga hårsnoddar som man trär in i ett hål och använder metallbiten som stopp. Sen fäster man den runt de små knopparna som sitter på framsidan. Jag kommer inte ihåg vad det engelska namnet på dem är, men det är Tim Holtz grejor.
Detta gör att det blir lie elastiskt och man kan fylla albumet lite till. Albumet har mer sidor än ni ser på bilderna och jag hade lite extra papper hemma från samma serie, så jag gjorde lite mer sidor. Jag har aldrig riktigt anammat devisen "less is more" !!

Lotta

2 kommentarer:

Angelas sa...

Så fint!!
Jag hör av mig snart.

Angela

Pyzzlis sa...

Har äntligen hittat hit... mycket fint att vila ögonen på.

Ha det gott så ses och hörs vi...
/Jenny

Skicka en kommentar